The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use real content in the Consulting Process, anytime you reach a review point you’ll end up reviewing and negotiating the content itself and not the design.
2004 yılında, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Çalışma hayatına İngiliz kökenli Ogilvy Healthworld Reklamcılık Şirketi’nde başlayan Suyabatmaz, WPP grubuna ait Grey Worldwide Reklamcılık Şirketi’nde görev yapmıştır. 2013 yılında, Ogilvy Common Health Reklamcılık Şirketi’nin yöneticisi olarak görevine devam ederek Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’nin sağlık endüstrisine hizmet vermiştir.
2007 yılından bugüne kadar Bilgi Üniversitesi’nde pazarlama, satış, kurumsal iletişim eğitimleri alarak gelişimine katkı sağlamıştır. Sağlık sektöründe GSK, Pfizer, Roche, Loreal, Novartis, Astra Zeneca, Unilever, P&G, Sanofi, Abbott, Zentiva, Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, Boehringer Ingelheim, Novo-Nordisk, MSD, Abdi İbrahim, Ülker, Nestle, Danone, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, Bausch & Lomb, Amgen, Sanovel, Biotürk, Merck Sereno şirketlerinin bir çok markası ile 360 derece iletişim projeleri yönetmenin yanı sıra, ilgili sağlık ve hasta dernekleri ile lokal ve global sosyal sorumluluk projelerinin altına imza atmıştır.
Bold & Brave markasının kurucusu Suyabatmaz, şirketlere kurumsal marka ve iletişim danışmanlığı yapmaktadır. Türk pazarına girmek isteyen şirketlere; marka, pazarlama yönetimi ve 360 derece iletişim konularında danışmanlık ve destek hizmetleri vermektedir.
Halen sağlık profesyonelleri ve eczanelerle ilgili alternatif kanallar ve katma değerli hizmetler üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir. Yönettiği iletişim projeleri 2014 ve 2015 yıllarında, Media Cat tarafından, 4 ayrı ana dalda ödüllendirilmiştir.
AMAÇ : Son yıllarda giderek artan kalite bilinci, bu gelişmeyi, “kaliteli ürünler, ancak çalışanların mutlu olduğu sağlıklı ve güvenli çalışma koşullarında üretilebilir” yaklaşımıyla desteklemektedir. Bu nedenle, şirketler, toplumun duyarlılık ve değerleriyle örtüşecek kural ve ilkeleri benimsemeye başlamışlardır. ‘İtibar’ eğitiminin amacı bu değişim sürecinde; kurumsal itibarı yaratmak, artırmak ve korumak adına yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında bilgi vermektir.
İÇERİK :
KİTLE / SÜREÇ : Orta Düzey Yöneticiler, Yönetici adayları, tüm çalışanlar . Sınıf içi 1 gün veya online 2 seans
AMAÇ : Kurumların, hedeflenen pazarda marka ve ürüne yönelik bir talep yaratmak amacıyla, farklı kanallarda yapılan pazarlama çalışmalarının belirlenmesi. Pazarlama çalışmalarında hitap edilecek hedef kitleyi, stratejiyi, dili ve ürünlere nasıl ilgi yaratıcılılığıyla ilgili ön çalışmaların planlanması. Tüm bu çalışmaların geri dönüşü ve marka sadakatine dönüşümü için gerekli adımların belirlenmesi
İÇERİK :
KİTLE / SÜREÇ : Kurum içinde Pazarlama Departmanı dahilinde çalışan kişiler, pazar analizi ve strateji geliştirmeye yönelik yapılandırılmış bir yaklaşım vasıtasıyla pazarlama iletişimi becerilerini geliştirirken, diğer departmanlarda çalışan kişiler ise, pazarlama iletişiminin şirketin genel başarısına olan katkısını inceleyecek ve pazarlama iletişimi araçları hakkında bilgi sahibi olabilirler.
Sınıf içi 2 gün veya online 4 seans